3 Nisan 2019 Çarşamba

seçim,geçim,demokrasi,cumhuriyet,belediye,mustafa nevruz sınacı,tunceli,kırşehir


TÜMER DİYOR Kİ:

Mustafa nevruz sınacı ile ilgili görsel sonucu
Can dostum, Mustafa Nevruz Sınacı, Mekanın Cennet olsun.

 


SEÇİM DERDİ BİTTİ,GEÇİM DERDİ BİTMEDİ!

Sevgili okurlar, 31 Mart seçimlerinden önce acılı gün yaşadım.
Ulusal Haber İnternet Gazetemizi bu günlere getiren, siyaseti ve gazeteciliği de çok iyi bilen can arkadaşım ve sevgili dostum Mustafa Nevruz Sınacı’nın aniden kalp krizi geçirerek vefatı bizleri çok üzdü.
Cumhuriyetçi Demokratlar Hareketi’nin ve ileri günlerde partilileşme düşüncesi içerisinde olan çalışmaların Sekreter ya görevini de üstlenen Mustafa’nın vefatı, hareketin ilerlemesini de engelledi sayılır.
31 Mart seçimleri bizler ve ülkemiz için çok önem arz ediyordu.
Sıkıntılı günler yaşayan ülkemiz, artan ekonomik baskı altında ezilen toplum ne yapacağını şaşırmıştı!
Soğan ve Patates’in ithal edilir duruma gelmesi, insanlarımızı tedirgin etmeye, ülkenin geleceğinin karanlık günlere gebe olduğu korkusunu taşımalarına vesile olmaya başlamıştı.
Seçimler bitti. Sonuçlar henüz kesin açıklanmadı. Yeniden sayılan bazı sandık sonuçları, kazandım sanan kişilerin kaybetmelerine dönüşebilir.
Bu nedenle, seçimi kazandım Belediye Başkanlığı bende diye sevinmemek gerek.
Bu seçimlerde tek Kazanan Türkiye Komünist Partisi oldu.
Tunceli Ovacık Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Maç oğlu, başarılı Belediye Başkanlığı’nı Tunceli Belediye Başkanı olarak perçinledi.
Tunceli’de de çok başarılı bir Belediyecilik çalışmasını sergilerse, ileride birçok yerlerde Türkiye Komünist Partisi Belediye Başkanlıklarını alabilir.
Bu olay da şunu gösterdi ki, Türkiye Diktatörlükle idare edilmiyor, Demokrasi ile idare ediliyor.
Demokrasi hususunda bazı kısıtlamalar da yok değil. Ancak bu seçimin düşünüldüğü kadar kötü geçmemesi de Türk halkını sevindirdi.
Anadolu insanının her zaman sağ duyusu vardır.
Kırşehir’de CHP adayının kazanması çok önemlidir. Demek ki, halk körü körüne bir partiye bağlı değildir.
Menfaatin ve çıkarcılığın had safhada olması, yoksul ve sıkıntı içerisinde olan halkın bazen sağlıklı kararlar almasını engelleyebilir.
Şimdi tüm Belediye Başkanlarının, bence üretime yönelik kararlar ile bulundukları yöreyi kalkındırma çalışmaları içerisinde olmalarında yarar vardır.
Her ne olursa olsun, birlik ve beraberliğin bozulmadan ülkemizin geleceği için Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümemiz gerek.
Ancak, bu ülkenin Çağdaş, Medeni Devletler seviyesine çıkmasının yolu budur.
Seçimlerin hayırlı olmasını diler, can arkadaşım ve dostum Mustafa Nevruz Sınacı’nında mekânının cennet olmasını dilerim.
Unutmadık, unutmayacağız.
03.04.2019
Zekeriya Tümer
Ulusalhaber1881@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder